Stenalderkost

Stenalderkost

By Thomas Rode Andersen

  • Release Date : 2012-11-16
  • Genre : Special Diet
  • FIle Size : 57.78 MB
Score: 3
3
From 10 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Stenalderkost Velkommen til stenalderkost, der i disse dage får flere og flere tilhængere.
Her fortæller gourmet-kokken Thomas Rode Andersen om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost. Bonuseffekt? Energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at bliver træt.
Med bogen her får du indblik i, hvordan du selv kan komme i gang med stenalderkost også kaldet palæo-kost: 87 lækre opskrifter, der bygger på mad uden kunstige tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne mennesker sætter i højsædet.
Opskrifterne består primært af kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder. Alt sammen naturlig og sund mad, som din krop er designet til at spise.
Desuden får du Thomas´ bedste tips til træning, forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund og muligheden for selv at opleve den geniale forskel, det gør for dig og din krop.

Reviews

  • Bogens svar på fastfood..

    1
    By FlemmingMertz
    Den her er Thomas sluppet ekstremt let omkring, og den kan således ikke anbefales. Det er basalt set en meget kort indføring i Paleo (spis kød og fedt, ikke slik) og lidt forklaring om hans begejstring for Crossfit. Derfra er resten af bogen bare en opskriftssamling, og mit indtryk er at mange af opskrifterne kræver ret meget forberedelsestid, og mange ingredienser, hvilket går imod den simpelhed jeg ellers oplever med Paleo. Så hvis du er interesseret i Paleo, er der mange (engelske) bøger der er langt bedre, og hvis du er ude efter opskrifter, er Internettet din ven. Den her bog gør ikke rigtigt nogle af delene godt.

keyboard_arrow_up